Gość Guest Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Twój nick podczas gry : wiaderkoo Godzina, data zdarzenia: 10.02.15 godzina 22 :10 Mapa: nie pamiętam Uzasadnienie: gram sobie zabilem 2 na raz z awp i dostalem za to bana . Szukałem wszędzie ss'ow w kazdym pliku i nie ma ich kierowalem sie nawet poradnikiem ale nie potrafie ich znalesc nie ma w danym folderze tych ss'ow niedawno kupilem premke i szkoda moich pieniedzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Poradnik: http://multi-head.pl/topic/29176-wz%C3%B3r-wstawiania-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Spróbuj przez wyszukiwarkę windowsa wyszukać plików z nazwą halflife Masz 24h na wrzucenie screenów w przeciwnym razie jedyną szansa na UB będzie 100 reklam sieci . EDIT: Patrzyłem szukałem i nic nie znalazłem nie mam ich na komputerze z tego co wynika .. to juz wole te 100 reklam chociasz będzie cięszko Decyzja należy do Ciebie . Edytuj post i napisz czy będziesz robił reklamy wtedy temat zamknę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Patrzyłem szukałem i nic nie znalazłem nie mam ich na komputerze z tego co wynika .. to juz wole te 100 reklam chociasz będzie cięszko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Skoro wolisz 100 reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi