Gość Guest Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Wzór skargi: 2 ct nieogarnia i zabija są bez mikra Data i godzina: 12.02.2015 7:45 Nick admina/gracza, który zawinił: FilipixPompa, KIriyo, [AMKA]^.^VisS^.^ ( 3 graczy) Dowody: Hltv z tej godz Świadkowie:Wojtek 12 i ŁukaszKox Uzasadnienie: Wchodze na serwer, jest 2 w ct gram a ono tylko fk przez sciany i zabijają, otworza cele i cię zabijają, nie mieli mikra Potem wchodzi ten Amka i ma mikro wchodzi do ct mieliśmy fd a on zabija ja mówie ze na fd nie może a on ct od 16+ ich zasady 14+ moje zasdy no to było wprost śmieszne Myśle że będzie jakiś admin częściej z rana wchodził Pozdrawiam RudY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Potwierdzam to co napisal Rudy Kompletny nieład na serwerze zawsze rano jak nie ma admina ;/ Kiriyo STEAM_2:0:714236441 Brak mikro w CT nie chce wyjsc z CT nieogar FilipxPompa STEAM_2:0:993869943 Massowy FreeKill ponad 30 FK LukaszKox STEAM_2:0:300727958 Zabija na zabawie i popełnia FK Ciagle zabija mnie Rudego Hybryde za nic. Nie ma zamiaru wyjsc z CT [AMKA]^.^VisS^.^ STEAM_2:0:128424321 Zabija na FD massowe FK !@! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Dostarcz ich IP oraz dowody na ich winę a Opiekun Serwera lub S@ się nimi zajmą . EDIT: Brak zainteresowania tematem . Zdobędziesz lepsze dowody oraz IP , zapraszam z nowym tematem . /Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi