Gość Guest Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Nick cheat`era: klaudiusz zblewski Godzina, data zdarzenia:wczoraj o godz 20:10-20:20 okolo Mapa:cs_assault_upc Link do demka lub link do HLTV (od której minuty wchodzi cheat'er):nie mam demka nie moge cos jego rozpisac ale to bylo miedzy godzina 20:10-20:20 STEAM_ID/IP cheat`era: 1 "klaudiusz zblewski" 17052 STEAM_ID_LAN 0 01:56 51 0 Uzasadnienie: Dobra nie mam demka .. Ale mam dowody ze cwaniaczek sie podszywa pod klaudiusza i to na dodatek z czitami prosze oto dowody Player | CSSetti has left the game HLTV - 1shot1kill.pl = jakosc has left the game [Telegrafista - 151] * Cwaniaczek changed name to klaudiusz zblewski ProMiX killed Przemek with mp5navy kaczylg killed SqN with m3 Player | CSSetti connected (2)Player | CSSetti connected prosze o ukaranie gracza banem permamentym za cheaty lub podszywke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 1. Bez demka oraz IP nie zbanuje nikogo 2. TO co przedstawiłeś to żaden dowód . 3. Następnym razem nagraj demko , przez komendę w konsoli amx_ip skopiuj jego IP i dopiero się do nas zgłoś . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi