Gość Guest Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Nick: RIFI Wiek: 19 Doświadczenie : 3 Lata Znajomość Amxx: 1/10 : 8 Staż w cs: 5 lat Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego ty: Ponieważ miałem już do czynienia za adminem i wydaje mi sie ze był bym w stanie się nadawać no i oczywiście dla tego ze gardze osobami które grają nieuczciwie Czas jaki dziennie poświecam na Cs-a: staram sie jak najwięcej ale minimum to 5-6godzin Kontakt: GG 52032420 mogę podać również facebooka jak będzie potrzebny Link do gametracka : http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Na nie. Gdzie link do twojego gt? Nie widzialem cie jeszcze Nawet 15 h nie masz przegranych i piszesz podanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Na wielkie NIE nawet cie na serwie nie widziałęm ns 5-6h dziennie mhm napewno jakos cie nie widze te godziny przegrane na serwerze... nie widziałem zebyś zgłaszał na u@ Za jakiś czas zaczniecie składać podania zanim zaczniecie grac na serwie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapsztad Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Nie nie widziałam cie nawet raz chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Na nie. Gdzie link do twojego gt? Nie widzialem cie jeszcze Nawet 15 h nie masz przegranych i piszesz podanie? Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 chociaz nie gralem jeszcze na serwie to napisze -brak steam -brak gt -amx 8 ? jestem ciekawy czy umiesz wgrac pluginy i pisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: http://www.gametracker.com/player/RIFI/80.72.40.110:27027/ <--- Twój link do GT, a wymaganie mówi "Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia; ". Nadrób aktywność i zapraszam za 2 tygodnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi