Gość Guest Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 nick: Cosa Nostra gods: ok. 16:50 mapa: de_office_ rats Mój SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 37214721 ' uzasadnienie: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Wal Magistra. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Cosa Nostra [AMXBans] Powod : ' zapraszam na cs-reload.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl Kilka osob zostało zbanowanych, nie mam pojęcia dlaczego, żadnego serwera nie reklamowalem ani nic z tych rzeczy, te kilka osob również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Wal Magistra. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Flex [AMXBans] Powod : ' zapraszam na cs-reload.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 24907443 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 31.135.17.228 ' [AMXBans] =============================================== Invalid file type...skipping download of bin/TrackerUI.DLL Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. tez mam takiego bana prosze o szybkie ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Już się tym zająłem, także proszę chwilkę poczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi