Gość Guest Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Data i godzina:13.2.2015 Nick admina/gracza, który zawinił:Wal Magistra (admin) Dowody: Mam Świadkowie:Wszyscy będący wtedy na serwie. Uzasadnienie:Pobanowal wszystkich graczy a w powód dał zapraszam na xxxx serwer proszę o wywalenie go z adminów i zbanowanie go a nas o odbanowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Data i godzina:13.2.2015 Nick admina/gracza, który zawinił:Wal Magistra (admin) Dowody: Mam Świadkowie:Wszyscy będący wtedy na serwie. Uzasadnienie:Pobanowal wszystkich graczy a w powód dał zapraszam na xxxx serwer proszę o wywalenie go z adminów i zbanowanie go a nas o odbanowanie. Data i godzina:13.2.2015 Nick admina/gracza, który zawinił:Wal Magistra (admin) Dowody: Mam Świadkowie:Wszyscy będący wtedy na serwie. Uzasadnienie:Pobanowal wszystkich graczy a w powód dał zapraszam na xxxx serwer proszę o wywalenie go z adminów i zbanowanie go a nas o odbanowanie. Potwierdzam ciota zbanowal z 20 osob na serwie.Odbanujcie nas :diablo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 tez mam tego bana nawet nie wiem za co tutaj wycinek AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Wal Magistra. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Flex [AMXBans] Powod : ' zapraszam na cs-reload.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 24907443 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 31.135.17.228 ' [AMXBans] =============================================== Invalid file type...skipping download of bin/TrackerUI.DLL Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Był włam także proszę chwilkę poczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi