Desire Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 @Kristo [P] Ile masz lat ? [O] 22 w marcu [P] Kiedy dołączyłaś na MH [O] W maju tamtego roku [P] Kogo najbardziej lubisz z MH [O] Jest pare osób [P] Sądzisz że dobrze prowadzę Q&A [O] Dajesz rade @Wandi [P] Czy jesteś szczęśliwa z Ciulem ;p ? [O] Jak najbardziej [P] Gdybyś mogła zdegradować kogoś i zbanować na forum zrobiła byś to ? [O] O niczym innym nie marze [P] Jakiego serwera brakuje na MH ? [O] 4 FUN ze wszystkimi mapami [P] Jak pachnie tęcza ? [O] Ty mi powiedz [P] Czy X jest większe od Y ? [O] Na pewno większe ode mnie [P] Co było pierwsze ? [O] Smoki [P] Skąd się biorą jednorożce ? [O] Z terrarii ;D [P] Czemu na makaron mówisz kluski ? [O] Bo to mój świat i moje kredki ;d [P] Jaki mam kolor oczu ? [O] Już zapomniałeś ? >.< [P] Jak miał na imię mój kot ? [O] Chrupek ;d [P] Byłaś kiedyś u wróżki ? [O] Nie wierze w przepowiednie ;d [P] Jaki lubisz kolor ? [O] Czerwony i czarny [P] Po co jesteś taka uparta, jak nic ci to nie daje [O] Ponieważ podobnie jak Ty, lubię postawić na swoim ;D [P] Czemu herba to herba, a nie herbata ? [O] Po co utrudniać sobie życie [P] Dlaczego zawsze chcesz kawy, gdy jej nie ma i muszę iść do sklepu ? [O] Gdybyś jeszcze po nią chodził... [P] Dlaczego zawsze chcesz TEJ rzeczy.. której nie ma i zawsze muszę iść po to do sklepu ? [O] Czasem kobieta musi mieć swoje wymogi ;d [P] Dlaczego zawsze czekam 4 godziny aż wyjdziemy z domu ? [O] Zgadnij [P] Dlaczego mnie kochasz za to że jestem taki leniwy [O] Przeciwieństwa się przyciągają [P] Znalazłaś kiedyś czterolistną koniczynkę ? [O] Niestety, całe życie pod górkę ;P [P] Wierzysz w to że cyganki rzucają zaklęcia ? [O] Chyba jakaś na mnie rzuciła, bo rzadko coś mi wychodzi [P] Gdzie jest Nemo?! [O] W terrarium [P] Jaki był twój ulubiony pokemon ? [O] Togepi <3 a poza nim, Ty jesteś takim moim małym pokemonkiem ;d @Lesto [P] Podobno robisz dobrą herbatkę? [O] Najlepszą [P] Ile czasu bawisz się grafiką? [O] Jakieś pare miesięcy [P] Dlaczego dziobaki pocą się mlekiem? [O] Nic mi o tym nie wiadomo, chyba za słabo jestem wyedukowana [P] Podobno @nynek chce cię odbić Co o tym sądzisz? [O] Niestety, ale nikt nie jest w stanie odbić mnie [P]Ulubiony program? [O] Nie oglądam telewizji [P] Czy Pan Bóg jest odpowiedzią na wszystkie pytania? [O] Ja tak nie uważam [P] Góra czy dół [O] Góra ;d [P] Lewo czy prawo [O] Lewo, mańkuty górą! ;d [P] Czemu czarne nie jest Białe, a Białe nie jest Czarne [O] Takie życie [P] Czy kiedyś [member= Malu] zwiotczeją mięśnie? [O] Może na starość [P] Jeżeli Jaś obszedł jezioro, to jezioro zostało ... ? [O] Jestem za głupia na to pytanie [P] Czy naprawde @555_dni to zgredek? [O] Może troszkę... ;D [P] Próbowałaś kiedyś podczas kąpieli wsadzić duży palec u nogi do kranu? [O] Bo to nie raz [P] Lepiej starzeć się z godnością czy być pięknym, RUDYM i młodym [O] Wole już być stara [P] Czy naprawde jest dużym dzieckiem? [O] Oj tak <3 [P] Jesteś typem grzecznej dziewczynki? [O] Taki mały aniołek z różkami ;d [P] A jeżeli @nynek to nie [member=nynek] tylko ktoś z Wenus? [O] To mamy problem [P] Podobno kolejny w kolejce do Q&A jestem ja [O] Jeśli zarezerwujesz miejsce, może będziesz nominowany w marcu ;d [P] Jest u cb śnieg? [O] W Anglii rzadko widuje się śnieg [P] A jak tak to ile? [O] Mniej niż zerooo @nynek [P] Ilu osobom pomogłaś już na sieci? [O] Nie mam pojęcia, staram się zawsze pomóc, jesli ktoś tej pomocy potrzebuje [P] Co byś zmieniła na forum? [O] Pare rzeczy na pewno [P] Będziesz ponownie starała się o admina na dd2#2? [O] Może jak będę mieć więcej czasu na grę [P] Dlaczego @Lesto jest głupi? [O] Sam go o to spytaj, ja go nie znam ;d [P] Będziesz starała się jeszcze o jakąś funkcję? [O] Raczej już sobie odpuszczę @Malu [P] Ilu osobom nie pomogłaś jeszcze na sieci? [O] Tym, co na to nie zasłużyli [P] Najlepsze wspomnienie ze zlotu nie licząc dziurawych spodni `a? [O] "Multi-head jest najlepsze na świecie" ! i pływanie z wami w zimnym jeziorze ;D [P] 3 ulubione gry komputerowe? [O] heatstone, cs 1.6 choć już w niego nie gram i terraria ;D [P] Pracujesz? Jeśli tak to gdzie? [O] Zajmuje się robotami domowymi ;d [P] Grafika czy redakcja? [O] Grafika Dzięki Andzia za nominację, następną ofiarą będzie mój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Aż w marcu? To ja się w Polsce do lekarza szybciej dostanę Plusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 elegancko + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Fajnie wyszło, to teraz kolejna ofiara to Ciulek , + leci ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 fajnie + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Brawo Marli. Teraz czas na Ciapka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Świetnie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Niektóre odpowiedzi wywołały bana na na mojej twarzy Pozytywnie + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 To była rzeka, ale niech będzie + leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi