Krzychu1990 Napisano 14 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Witam Dzisiaj na mapie westwood_big zrobiłem SS'y graczowi NoName a po zmianie mapy nie mogę wejść na serwer bo pisze że jestem zbanowany a w konsoli znalazłem to: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : NoName [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 24872229 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.28.44.92 ' [AMXBans] =============================================== Ktoś mi powie jakim cudem to się stało? Sprawdzałem w bansie i ani pod moim nickiem ani pod ip nie ma bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 14 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Resetowałeś router? @@ Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu1990 Napisano 14 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Nie mam routera gram na necie z neostrady i mam zwykły modem adsl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 14 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi