Gość Guest Napisano 14 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Data i godzina: 2015 14 luty, Nick admina/gracza, który zawinił:Nikogo nie ma, bo to jest skarga o vipa, Dowody:Mam na komurce 3 kody zwrotne jezeli chcecie zebym wam pokazal to dodajcie mnie na skype: davka2468, Świadkowie:Nie ma swiadkow bo to jest skarga nie publiczna, Uzasadnienie:Wysylam SMS 3 razy i nic. Wiec bardzo cie prosze napisz mi na skype. Z góry pozdrawiam osobe ktora to czyta Skype: davka2468 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Sprawdź jeszcze raz czy dobrze wpisujesz Kod etc . Podaj jeszcze Twój nick z gry i SteamID jeżeli masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 14 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Kolego na nick _Fu$ion_ kupiłeś vipa tylko i wyłącznie raz Nie wiem czy zamawiałeś na inne nicki lecz pod tym jest jedyny zakup. Może lubisz wyolbrzymiać, może masz nową klawiaturę i mylą Ci się liczby, nie wnikam. Problem już rozwiązuję. Pozdrawiam. @Edit Dodałem nowy wpis, bans szaleje i dodaje vipa nie na ten serwer na który powinien. Hasło na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 14 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi