Bo tak! Napisano 14 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Nazwa: Pechowiec Umiejętności: 1/6 na odrodzenie się na respawnie wroga 2 skoki bronie: Tak zwana Krowa i standardowe granaty i pistolet statystyki: Inta-30 zdrowie-40 Wytrzymałość-40 Kondycja-50 Trochę taka dziwna klasa ale cóż stare klasy już są powoli nudne :\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 14 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Już są 2 klasy przyjęte, jest kilka propozycji, kilka klas trzeba naprawić więc o nowych klasach nie ma mowy. Jednak klasa mi się podoba i jestem ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Ciekawa jestem ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 14 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Koleś ty tu nie grasz więc twój głos nie jest nic warty. Za nabijanie postów proszę o warna dla tego pana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Już są 2 klasy przyjęte, jest kilka propozycji, kilka klas trzeba naprawić więc o nowych klasach nie ma mowy. Jednak klasa mi się podoba i jestem ZA Jestem tego samego zdania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 propozycja ciekawa (resp u wroga) jednak statystyki sa za dobre na poczatek. Zmniejszyc staty i dac ubranie wroga zeby sie nie wyroznial u przeciwnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 ciekawa propozycja można by tylko ja trochę dopracować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy` Napisano 16 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Zamiast "Krowy" dałbym mu gaila i 1/5 szansy na zrespienie się na respie wroga. Pomysł fajny lecz do poprawy statystyki które proponujesz . Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 16 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 A wy tak wszystko bijecie na te bronie, które są już wgrane. TMP fajna broń a nikt jej w klasy nie daje. Dlaczego? Zamiast tej krowy to TMP i UMP, trochę staty poprawić i można dać ją komuś aby napisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Klasa nawet fajna ,trzeba by było tylko zmienić statystyki pogadam z aquaxem i może po resecie pojawi się na serwerze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi