Gość Guest Napisano 14 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Nick:Spr!Nt Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem już adminem i spokojnie sobie poradę Znajomość AMXX (W skali 1-10):5,6 Staż w CS-sie: około 5 Steam / NonSteam: nie mam niestety Dlaczego Ty: ponieważ bylem już adminem chcę zostać nim jeszcze raz bo wcześniej sobie dobrze rade dawałem i teraz też rade dam Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 10 godzin Kontakt:51789525 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 14 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Nie masz steam niestety, więc nie możesz być adminem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kreatywny Napisano 14 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Jestem na NIE Brak Steam Nie ma linku do GameTracker'a PS . Ostatnie twoje podanie było odrzucone 9 Lutego . Nie minęło 14 dni. Więc temat do Zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Prosiłbym o zamkniecie tego podania . Gracz jedzie na wh co widać na screenach w tym temacie http://multi-head.pl/topic/54760-prosz%C4%99-o-ub/#entry289650 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Brak steam'a oraz dowody przedstawione przez Richarda. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi