Gość Guest Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Twój nick podczas gry:K-roll Godzina, data zdarzenia:11.46 Mapa:de_dust 2 STEAM_ID / IP:37.152.18.97 Uzasadnienie: [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'masz VAC ban nara' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:1476862' [AMXBans] Your IP: '37.152.18.97' [AMXBans] =============================================== Teraz tak....z jakiej racji ten kretyn dał mi bana skoro ani demka ani ss'ow nie zrobił...bana na VAC mam za CS:go bo mnie wkurwiał i żeby nie kusiło grać,z resztą nie musze się tłumaczyć. Mówiąc wprost,macie jebnietych adminów na tym Only De_dust2 #2 skoro daja bany za to co mam na steam i za to jak gram w 1.6 skoro sa tacy cwani to poprosze moje demko i ss'y,bo jest to żałosne. Po drugie nie wiem który z tych smieci mi dał bana,ale na serio mądrze dobierane osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ness Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Jesteś Oszustem z Vac Banem i uważaj na słowa synku nie jesteśmy kolegami ! Kup Nowego Steama to jest tylko 9zł Zero z Haxami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi