Kristo Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Witam w 11 odsłonie Q&A. Do najbliższego piątku (20.02), oddaje do waszej dyspozycji - Informacje 1. Każde pytanie poprzedzamy prefiksem [P], a odpowiedz [O] Przykładowe pytanie: [P] Jaki masz nick ? Przykładowa odpowiedz [O] FiGhT3r (to dla przykładu) 2. Pytania można zadawać aż do piątku do godziny 00.00. Pytania które zostaną napisane po tej godzinie w piątek nie będą uznawane. 3. Zakaz kopiowania pytań innych użytkowników!!. Takowe działanie będzie karane ostrzeżeniem. odpowie na wasze pytania do piątku, do godziny 00.00, tworząc temat i nominując kolejną ofiarę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 [P] Jak masz na imię? [P] Jak dostałeś się na MH? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 [P] Dlaczego masz taki nick ? [P] Kiedy bierzesz ślub ? [P] Ile chcesz mieć dzieci ? [P] Jak poznałeś Desire ? [P] Gdzie mieszkasz ? [P] Ile masz lat ? [P] Masz kochankę [P] Jakie to uczucie być Adminem Technicznym [P] Ile potrafisz najwięcej piw wypić w jeden wieczór ? [P] Lubisz wódkę ? [P] Chcesz mieć rodzinę ? [P] Jakim cudem masz konto od 10 lutego 2015 roku i masz 407 postów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 [P] kogo byś wyrzucił z MH jakbyś mógł ,oprócz mnie ? [P] czy jesteś szczęsliwy z pania grafik ? [P] ile masz lat ? [P] gdzie pracujesz ? [P] czy lubisz swoją prace ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 [P] Czy to prawda, że w okresie burzliwej młodości stylizowałeś się na Jasia Fasolę? [P] W swoich gifach ukazałeś już aquaxa i Malu, kto jest następnym celem? [P] Czy to prawda, że twój nick wziął się z afrykańskiej wioski "Kulululu"? [P] To ty odpalałeś szluga od tęczy w Warszawie? No i jedno takie poważniejsze. [P] Jak ci się wiedzie z Marleną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 [P] Kiedy kupisz mi terrarie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 [P] To jak w końcu pachnie ta tęcza? [P] Dalej nie wiem co sie stanie jeśli sie okaże, że @nynek to nie @nynek tylko ktoś z Wenus [P]Jak dają to ..., a co robić jak biją? [P] Poprzedniczka nie odpowiedziała: Jeżeli Jaś obszedł jezioro to jezioro zostało ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 [P] Kogo z użytkowników wysłałbyś do... ...Jednego z dziesięciu? ...MMA? ...Trudnych Spraw? ...Warsaw Shore? ...Rolnik szuka żony? [P] Dlaczego jesteś ciapkiem? [P] Dlaczego Mateuszek jest Mateuszkiem? [P] Kiedy kręcimy wałki? (szukam cały czas żuli...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 16 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 [P] Jesteś ze mną szczęśliwy? [P] Jeśli miałbyś do wyboru szczęście czy pieniądze, co byś wybrał? [P] Jak miał na imie mój chomik? [P] Dlaczego tak często mi dokuczasz? [P] Jeśli byś miał dostać jakąś rzecz, to co by to było? [P] Jaką magiczną moc byś chciał posiadać? [P] Dlaczego mówisz na obkoło a nie na około? [P] Jak masz na drugie imie? [P] Czemu no life`isz w heartstone`a? [P] Twoja ulubiona bajkowa postać? [P] Dlaczego mówisz na mnie mała? [P] Wolisz jak Cię pstrykam w czoło czy jak gilgotam po stopach? [P] Masz jakąś fobię? [P] Co jest dla Ciebie ważniejsze wygląd czy charakter? [P] Jakie jest Twoje największe marzenie? [P] Jest coś, czego żałujesz? [P] Czemu jesteśmy tacy świrnięci? [P] Dobrze się ze mną dogadujesz? [P] Kogo lubisz na tej sieci? [P] Co lubisz robić gdy masz wolny czas? [P] Czemu nie robisz sobie herbaty w normalnej szklance tylko w półlitrwej miarce? [P] Czy żałujesz, że mnie poznałeś? [P] Czemu mnie dźgasz jak nie chce zrobić tego co chcesz? Dobra to tyle, bo marudzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 [P] ulubiona gra? [P] która z obecnych rang sprawia Ci największą przyjemność? [P] pojawicie się z Marlenką na zlocie? [P] ulubiona dyscyplina sportowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 20 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Czekamy na odpowiedzi !. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 20 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi