Gość Guest Napisano 16 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 2 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina *Knoppcio. [AMXBans] Pozostalo ci 2 godzin , 45 minut i 46 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : rekin [AMXBans] Powod : ' obraza , ) ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1985413368 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 31.1 chciał bym zgłosić skargę na *Knoppcia ponieważ nie dość że nadużywa swoje admina wyjaśniam : zaczęła się runda prowadzę normalnie po chwili wydałem polecenia większość wykonała je a inni co nie wykonali to zostali zabici po chwili powiedziałem bezruch parę osób się ruszało więc dałem karniaki potem zabawiliśmy się w ostatnią reakcję więc 2 osoby zginęły mianowicie knoppcio i jeszcze jeden gracz po chwili przeniósł mnie do tt nie wiem z jakiego powodu z zapytałem się cytuje słowa "co ty robisz pojebało się knoppcio odpisał że tak i powiedziałem mu żeby nie nadużywał admina najpierw mnie wywalił a gdy chciałem ponownie wejść na serwer to ujrzałem bana za obrazę admina" więc nie będę tolerował czegoś takiego i proszę was żebyście coś z tym zrobili !!!!!!!! pozdrawiam rekin *) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 16 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Przyjacielu wszedłeś na serwa przeklinałeś nie zwróciłem Ci uwagi bo myślałem, ze się ogarniesz Prowadziłeś, byłeś sam na 6 wieźniów robiłes ostatnią reakcje cały czas dlatego Cie przerzuciłem a Ty do mnie z tekstami, ze jestem "po*e*abny". Nie wiem po co się plujesz Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bo tak! Napisano 16 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Rekin to nie jest nadużywanie admina zrobił to co do niego należało I tak nieraz przymykamy oko na to jak klniecie na sayu więc nie wiem po co ta skarga A obraza admina=ban na 3h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 po pierwsze słuchaj uważnie i czytaj uważnie powiedziałem " czy cie nie pojebało że mnie przenosisz a nie " to więc proszę cię ogarnij się no dobra może i klniemy ale nie ma powodu by dał bana na 3 godziny gdy powiedziałem czy go nie pojebało że mnie przenosi to więc sory odpalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 16 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Fragowałeś (za to też jest ban) po tym pierw się mnie zapytałeś tak jak napisałeś wyżej potem zacząłeś mnie wyzywać Wiec troche powagi chłopie i nie rób z siebie niewiniątka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 nie wyzywałem cie człowieku ogarnij się !!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 16 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Żaden admin nie życzy sobie takich komentarzy w swoją stronę. Mamy nadzieje, że ten ban nauczy Cie kultury. Warny sobie odpuszczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 16 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi