Gość Guest Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 powiem tak: +wiek +steam +gt +amx +staz ode mnie masz TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Popieram wypowiedź cruzena, jednakże każdy zasługuje na szansę. +steam +aktywność myślę, że da radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 jestem na tak wymagania spełnione często bywa na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Admin przyznany na okres próbny dwóch tygodni ,nie zmarnuj tej szansy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi