Desire Napisano 16 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Otórz dziś miałam kaprys i postanowiłam zmienić sobie swoją muzykę profilową. Więc dałam "edytuj swój profil" a tu ZONG! Więc kieruje się z zapytaniem czy tylko ja tak mam, czy ktoś jeszcze ma tak samo. Proszę o odpowiedź. Z góry dziękuję i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 16 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Ten problem wszedzie wystepuje i powoli staje się uciążliwy. Nawet na telefonie wystepuje ten problem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Mało tego nie wiem jak wy ale ja mam problemy z wylogowaniem się z forum , jeżeli nie usunę ciasteczek i nie odświeżę forum to się nie wyloguję i tak muszę robić za każdym razem . Nie chce otwierać nowego tematu więc pisze to tutaj zgłaszałem sprawę Freezu ale do tej por żadnej odpowiedzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 16 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Ja u siebie nie mam żadnych problemów z mySQL a działam na chrome i firefoxie. Ostatnio ktoś wspominał, że takie rzeczy dzieją się tylko na Chromie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Ja tez u siebie nie mam żadnych problemów co do forum, korzystam z chrome oraz fire foxa wszystko działa jak najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 U mnie wszystko działa jak należy, używam Firefox i jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 u mnie też działa a chrome używam ,desire tak samo czyli to nie od przwglądarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Z tym stylem ciągle są jakieś problemy. Proponowałbym go zmienić, bo za dużo w nim jest nakombinowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 @Freezu ma racje, forum jest zaktualizowane od wersji 3.4.7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 U mnie czasem wyskakuje jeszcze inny błąd. Strona robi się cała zapisana jakimś tekstem, prawdopodobnie jakimiś regulaminami, nie tłumaczyłem dokładnie, na niebiesko-pomarańczowym tle i dopiero po paru odświeżeniach działa normalnie. Niby nie jest to uciążliwe, ale raz na jakiś czas się zdarzy. I korzystam z Mozilli bo na Chromie to już nic nie działało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 U mnie nie ma żadnych problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Podobnie jak u Emeryta @Trik3r'a nic się u mnie nie dzieje. Korzystam z Mozilli a na telefonie z Explorera i żadnych błędów nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bo tak! Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Ja też tam żadnych problemów nie miałem i nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Proponuję zaktualizować do nowszej wersji ipb. Przeczyścić mSQL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 19 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Na dniach zrobimy tak jak napisał kolega wyżej + do tego zmienimy styl na bardziej przejrzysty, a wszelkie błędy znikną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi