Podziemny Ruch Oporu Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : HES3 M3SHI [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 37.248.254.59 ' Jestem adminem cod mod 200 moj nick to Podziemny Ruch Oporu nie moge wejsc na serwer bo mi caly czas wyskakuje ze jestem zbanowany. Jest inny nick a ja go nie zmienialem nic i do tego nie mam zadnych ssy'ow.Nie bylo mnie ze 2 dni na serwie chce wejsc i co ... Prosze o wyjjasnienie tej sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Zrestartuj router w celu zmiany IP , jeżeli to nie pomoże musisz poprosić operatora o zmianę IP . EDIT: Jeżeli problem się pojawi zapraszam z nowym tematem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podziemny Ruch Oporu Napisano 17 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 sory ale nie mam rutera tylko mam bezprzewodowy . I nie wiem czemy dostalem bana jak mnie nie bylo na servie nawet . Prosze o rozwiazanie tej sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Kolega wyżej napisał Ci, że Twoje IP jest zbanowane, więc nic z tym nie da się zrobić. Ty musisz w jakiś sposób je zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi