Gość Guest Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Witam Zacząłem od niedawna grać na wyżej wymienionym serwerze pod nikiem Askier, bez steam. Nigdy nie zostałem zbanowany podczas gry, a także nigdy nie czitowałem. Przy kolejnej próbie wejscia na serwer wyskoczyło coś takiego, iż jestem zbanowany : BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 56 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Szlug [AMXBans] Reason : ' Czitowanie ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1233957681 ' [AMXBans] Your IP : ' 87.116.231.194 ' [AMXBans] =============================================== Error: server failed to transmit file 'sound/misc/rss13.mp3' Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check yo Prosze o wyjaśnienie sprawy i odbanowanie mnie. Nigdy nie używałem czitów ani też nie grałem pod nikiem "szlug". Ps jak to wogóle możliwe zbieżność ip ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Tak jest możliwa zbieżność IP , dlatego też zrestartuj modem aby uzyskaćnowe IP jeżeli to nie pomoże musisz poprosić o zmianę operatora . Być może nałożył się SID dlatego też polecam usunięcie wszystkich plików i folderów oraz odinstalowanie całego csa z komputera wyczyść rejestr . Jak już to wykonasz poszukaj inną wersję cs'a i zainstaluj . EDIT: zresetowanie liveboxa nic nie pomogło ;/ trzeba kombinować dalej ;/ Spróbuj opcji ze SID tak jak napisałem wyżej zrób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 zresetowanie liveboxa nic nie pomogło ;/ trzeba kombinować dalej ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 to sa jaja już wczoraj zagralem jakies 40 min na dd2 dm. dzis wchodze i znowu : BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 101 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : dObIaLeGo RaNaa [AMXBans] Reason : ' Czitowanie ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 2065228596 ' [AMXBans] Your IP : ' 87.116.231.194 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi