Gość Guest Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Nick: Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Adminowalem na wielu typu serwerach counter-strike Bylem rowniez opiekunem forum oraz moderatorem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 i raczej tyle mi wystarczy znam sie na Pluginach i dobrze zarzadzam amx Staż w CS-sie: Mam 16 lat w cs zaczolem grac ok 3 lat temu. Noi gram do teraz ;3 Steam / NonSteam: Niestety ns Dlaczego Ty: Poniewaz spodobala mi sie ta serwerownia rowniez serwer dlatego chcialbym pomoc graczom na naszym serwerze Czasami brakuje adminow w sytuacjach ,,cziterow'' Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a Jestem codziennie po kilkanascie godzin (taki typowny nou-lajf ) Kontakt: skype : jestemdadek oraz forum Link do GameTracker'a: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LamaXD Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 jestem na nie -nick gdzie ? -konto pod podanie -brak gt jak uzupełnisz post edytuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapsztad Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Jestem na nie brak wzoru nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Na NIE: - Brak linku do GT. - Podanie niedokonczone. - Nie zglaszasz nic na u@. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Udzielaj się na forum i daj się jeszcze poznać do tego następnym razem napisz poprawnie podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi