Gość Guest Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Twój nick podczas gry: Moj nick to: LoWcAfRaGoW a nick na którym mam bana to: NoSkill*INCS* Godzina, data zdarzenia: Nie mam pojęcia. Mapa: Nie mam jej w konsoli. STEAM_ID / IP: 80.54.231.251 Uzasadnienie: Gram na serwerze z tej sieci zombie mod, i pewnego dnia wchodzę na serwer a mi wyskakuje, że jestem zbanowany. Ktoś o takim samym ip dostał bana, nie wiem na jakim serwerze, wiem tylko, że był to ban permanentny z powodem "Czitujesz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Jeżeli nie ty grałeś pod nickiem NoSkill*INCS* to jedyna szansa żebyś u nas jeszcze pograł to zmiana IP , zrestartuj modem jeżeli to nie pomoże poproś o zmianę operatora . EDIT: Problem raczej rozwiązany , jeżeli będą jeszcze jakieś problemy zapraszam z nowym tematem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 A na ts ktos by mi pomogl ze zmienieniem ip? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Po prostu musisz zresetować router Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 ja jestem ciemny w takich sprawach jeszcze cos zepsuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi