Gość Guest Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Data i godzina: 20:45 18.02.2015 Nick admina/gracza, który zawinił: Amore Dowody: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'Skan przed 7 sec rundy.' [AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:39454462' [AMXBans] Twoje IP: '89.73.196.5' [AMXBans] =============================================== Świadkowie: Jedynie chyba Hltv Uzasadnienie: Dostałem bana za skana przed 7 sec rundy. Po pierwsze ban jest nie uzasadniony bo to nawet nie był skan tylko zwykły wymierzony pewny strzał na mapie de_dust2. Z regulaminu codmoda wynikajacego z punktu 13 zakaz skanowania obowiązuje na poniższych mapach "13. Nie strzelamy z jakiejkolwiek broni, bfg, airstrike, predator missle, awp, scout na resp wroga na mapach de_eldorado, de_alexandra, de_dust2002, cs_estate, de_rats_1337 przez pierwsze 7 sekund rundy. (Ban 30 min)" Skoro to była mapa de_dust2 to raczej ban jest nie słuszny, wiem że jest to 5 minut ale miałem dobre staty i świetny perk. Więc ani to nie był skan ani wbrew regulaminowi. Prosiłbym o ukaranie admina który mnie zbanował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Admini z banów do 30 min są zwolnieni i tłumaczyć się nie muszą . Następnym razem wyjaśnij sobie sprawę z adminem na pw . Myślę że temat można zamknąć . EDIT: Jeżeli składasz skargę na admina to poproszę o dowody na jego winę wtedy będziemy mogli podjąć odpowiednie kroki wobec admina . EDIT#2: Obejrzałem sobie demko na przyspieszeniu aż dotarłem do momentu zbanowania : 4:37 gracz wychodzi na środek i strzela się z awp , na tej mapie to nie jest zabronione bo przez nic się nie skanuje więc powód bana jak i ban zostały dodany nie słusznie . po prawie 15 minutach demka ok 18:28 gracz wchodzi na serwer zapytał się który admin go zbanował i żaden się nie przyznał dlatego teraz . Zapraszam admina @Amore o wypowiedź w temacie i wytłumaczenie dlaczego zbanował gracza niezgodnie z regulaminem. Czas 24h . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 nie no nie wyrobie zaraz. co to znaczy ze sa zwolnieni??? To co bedzie mnie banowal co chwile po 5 min to powiesz ze sie tlumaczyc nie musi?? Edit ale człowieku jak ja mam ci na to dowód dać??? Pomyśl logicznie zanim coś napiszesz a po drugie jest takie coś jak hltv o ile działa Demko z tej mapy http://www19.zippyshare.com/v/9VcJy3U3/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Dostalem zgloszenia na u@ ze skanowales. Myslalem ze chodzi ze przez brame jakos skanowales na gale czy cos w tym stylu. Soory. Nastepnym razem bede wchodzil na spec i patrzyl sie czy taka sytuacja sie powtarza. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Ale co ma jedno do drugiego, Nie znasz regulaminu i tyle na tej mapie można było skanować więc to i tak nie jest żadna wymówka jak dla mnie -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 19 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Przyznanie się do błędu to jedno ale pochopne wnioski i niesłuszne bany to drugie i to należy ukarać ostrzeżeniem w dziale adminów. Zawsze należy sprawdzać zgłoszenia zamiast pójść na łatwiznę. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 19 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi