Gość Guest Napisano 19 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Nick: Wite$Nyga ! (Jak chcecie to możecie mi mówić czarnuch ) Wiek:16 a w czerwcu 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Administratorem serwerów codmod byłem dużo razy ostatni raz byłem na HF <3 . Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5/7 Staż w CS-sie: W cs'a gram już czwarty rok. Pierwsze 3 lata grałem na ns a potem zakupiłem steam. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Myśle że był bym w stanie poradzić sobie z tak wielkim zadaniem jakim jest być administratorem tego serwera . Czuje że mógł bym pomóc. na serwerze nie miałem nigdy żadnych spin. Zazwyczaj wszystkich pogadzam Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 3 do 4 godzin Kontakt: GG:53009323 Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/White%24Nyga%20%21/80.72.40.110:27027/ Dzięki że moge być w takiej zajebistej sieci serwerów. Elo !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 na nie godz amxx wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Jestem na nie: -godziny (miałem tą samą sytuację ) - Za bardzo się nie rozpisałeś i tak trochę jest napisane jak masło maślane -Za dużo razy Ciebię ostatnio nie widziałem - Konto pod podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 19 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Jestem na nie: -godziny (miałem tą samą sytuację ) - Za bardzo się nie rozpisałeś i tak trochę jest napisane jak masło maślane -Za dużo razy Ciebię ostatnio nie widziałem - Konto pod podanie Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapsztad Napisano 19 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Nie godziny Mało ci widzie konto pod podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 19 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Na nie.Nie spełniasz wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 19 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Jestem na Nie, nigdy Cię czranuch nie widziałem a do tego konto pod podanie. Nadrobić aktywność na forum daj się poznać innym graczom i spróbuj za jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Jestem na NIE : - Konto pod podanie. - Malo H. - Z raz moze 2 widzialem Ciebie na serwerze . Do tego nie zglaszales na u@. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Popraw Godziny, Graj aktywnie 14 dni i złóż podanie, Poznaj Ekipę, Zgłaszaj na U@, Bądź Aktywny i pomocny i za 14 dni napisz. Jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi