lubson Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Chciałem zapytać dlaczego na serwerze FFA nie można kupić Vip ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wdz Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Bo nie ma u nas vipa - http://multi-head.pl/sklep/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubson Napisano 22 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Wiem że nie ma tylko pytanie WHY ? myślę że byłby to dobry pomysł ja osobiście bym kupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Mi się dobrze gra tak jak jest - osobiście uważam, że jakieś dodatkowe granaty i hp na ffa sa nie potrzebne. Aczkolwiek zawsze byłaby to jakaś kasa dla sieci . Więc jestem neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 po Ci vip ? ja tam moge grac bez vipa bo jest lepiej a po za tym he + hp to jest nie potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Wydaje mi się, że jest to nie potrzebne. Jest dobrze tak jak jest no i nie było by płaczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi