Gość Guest Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Chciałem kupic sobie kapitana. Jest problem bo zamiast ag.mh wpisałem ag.mb (w telefonie) (sms) kase mi zeżarło a kod nie przyszedł PROSZĘ O POMOC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Sieć nie ponosi odpowiedzialności za to że, źle wpisałeś kod sms-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 http://screenshooter.net/101870981/xxdtopl oto scren że można się pomylić w odczytaniu Mam okulary na plusie 4.5 na lewym a na prawym 3 i przy tak dobranej czcioncę do tego tła można się pomylić więc dajcie ten kod (Ten kto jest odpowiedzialny i widzi kto przelal hajs sms-em nie zobaczy że żle wpisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Przykro mi, ale błąd leży po twojej stronie i nic nie da się z tym zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi