Maly Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Twój nick podczas gry: Maly Wariat Godzina, data zdarzenia: nie wiem Mapa: nie wiem STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Wczoraj około godziny 21 skończyłem grać wszystko było wporządku, gdy próbuje dziś wejśc na server wyskakuje mi że zostałem zbanowamy sprawdz swoją konsole a w konsoli coś takiego: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : DYTEORAN [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1138412206 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 185.18.140.170 ' [AMXBans] ======================================== A ja gram na nicku "Maly Wariat" no i ja gram tylko na NS Można to jakoś wyjaśnić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maly Napisano 20 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 No i ten adres IP mi sie nie zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Resetowałeś router? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maly Napisano 20 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Resetowałem, dziwne bo mój brat może grać na swoim kompie a ja nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Podejrzewam nałożenie się SID , usuń pliki/foldery związane z csem odinstaluj go całkowicie z kompa wyczyść rejestr, pobierz inną wersje csa i zainstaluj na nowo . Daj znać czy pomogło . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maly Napisano 20 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Nic to samo rejestr wyczyściłem CCleanerem cs odinstalowałem i zainstalowałem inną werje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Powinieneś grać normalnie bo masz zupełnie inne ip, nie wem w czym rzecz, po prostu ściągnij nowszą wersje cs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maly Napisano 20 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Pobrałem nowszą i nic. Poprzednia to v43 a tą która teraz mam to v48 i nic Jak myślicie czy przywrócenie systemu coś pomorze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Możesz spróbować przywrócić system , my udzieliliśmy wskazówek po , których powinieneś normalnie grać nie wiemy co tam u Ciebie jest więc przeanalizuj wszystko raz jeszcze na spokojnie . Proponowałbym jeszcze, spróbować przenieść csa z komputera brata . EDIT: Wszystko raczej zostało już napisane . Jeżeli pojawi się jeszcze jakiś problem zapraszam z nowym tematem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi