Gość Guest Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Dostalem bana za wrzuc ss'y a ss'ow nie mam ... [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Hooken [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1755927841 ' [AMXBans] Your IP : ' 91.123.176.33 ' [AMXBans] =======================================] prosze o pomoc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Szukaj plików o nazwie HalfLifexx w formacie .tga, znajuduja sie one w folderze cstrike. Masz 24 godziny od zbanowania na wstawienie ss'ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Dodam poradnik, może będzie łatwiej http://multi-head.pl/topic/15229-wz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Szukaj plików o nazwie HalfLifexx w formacie .tga, znajuduja sie one w folderze cstrike. Masz 24 godziny od zbanowania na wstawienie ss'ów. PATZRYLEM WSZEDZIE , nie ma tych ss'ow . mozecie mi je przeslac jakos to wkleje je >? powaznie nie ma... a Nie jestem amatorem cs i nie raz mialem taka sytuacje o ss'ach ale naprawe nie mam img z zdjeciami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Czas na wrzucenie screenów minął . Jedyna szansa na UB to 100 reklam sieci zrobionych własnoręcznie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi