Cthulhu2 Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 @SzamaNeq [P] Jak masz na imię? [O] Daniel [P] Jak dostałeś się na MH? [O] August mnie zaprosił @Kristo [P] Dlaczego masz taki nick ? [O] Podoba mi się [P] Kiedy bierzesz ślub ? [O] Jak kupię bierzmowanie [P] Ile chcesz mieć dzieci ? [O] 2-3 [P] Jak poznałeś Desire ? [O] Przez forum [P] Gdzie mieszkasz ? [O] W Leicester [P] Ile masz lat ? [O] Jeszcze 27 [P] Masz kochankę [O] Nie [P] Jakie to uczucie być Adminem Technicznym [O] Nie wiem, już nie jestem [P] Ile potrafisz najwięcej piw wypić w jeden wieczór ? [O] ... ponoć wypiłem 20, ale nie wiem.. nie pamiętam Urodziny kuzyna.. To tylko domysły i liczenie puszek, nie wiadomo jak to było. [P] Lubisz wódkę ? [O] Lubię, ale nie mogę pić [P] Chcesz mieć rodzinę ? [O] Chcę [P] Jakim cudem masz konto od 10 lutego 2015 roku i masz 407 postów ? [O] Szybko piszę @Wandi [P] kogo byś wyrzucił z MH jakbyś mógł ,oprócz mnie ? [O] Danke [P] Czy jesteś szczęśliwy z panią grafik ? [O] Pewnie [P] ile masz lat ? [O] 32 [P] gdzie pracujesz ? [O] Złodziej pełen etat [P] czy lubisz swoją prace ? [O] Uwielbiam [P] Czy to prawda, że w okresie burzliwej młodości stylizowałeś się na Jasia Fasolę? [O] Nadal przechodzę burzliwa młodość [P] W swoich gifach ukazałeś już aquaxa i Malu, kto jest następnym celem? [O] Poluje na N-tego oraz Livo [P] Czy to prawda, że twój nick wziął się z afrykańskiej wioski "Kulululu"? [O] Nie wiem czym kierował się autor książki który wymyślił ta postać, ale kto wie.. kto wie.. [P] To ty odpalałeś szluga od tęczy w Warszawie?' [O] Raczej nie, ponieważ nie pale No i jedno takie poważniejsze. [P] Jak ci się wiedzie z Marleną? [O] Elegancko [P] Kiedy kupisz mi Terrarie [O] Jak wytatuujesz sobie akumulator na lędźwi, ze strzałką w dól i napisem ladować tutaj @Lesto [P] To jak w końcu pachnie ta tęcza? [O] Nie wiem, mam chroniczny katar sienny [P] Dalej nie wiem co się stanie jeśli się okaże, że nynek to nie nynek tylko ktoś z Wenus [O] Wtedy okaże się ze nynyek to kobieta lub transwestyta, ponoć z Wenus pochodzą kobiety [P]Jak dają to ..., a co robić jak biją? [O] Jak dają to znaczy trzeba uważać, a jak bija to przyjąć wpierdziel a później wyłapywać po kolei [P] Poprzedniczka nie odpowiedziała: Jeżeli Jaś obszedł jezioro to jezioro zostało ... ? [O] okrążone @555_dni [P] Kogo z użytkowników wysłałbyś do... ...Jednego z dziesięciu? dzejki ...MMA? Livo, ponoć lubi parter z facetami ...Trudnych Spraw? Siebie ...Warsaw Shore? Malu - żeby ich tam bil jak robią wiochę ...Rolnik szuka żony? Alexe [P] Dlaczego jesteś ciapkiem? [O] Bo raz wychodzi, a raz nie [P] Dlaczego Mateuszek jest Mateuszkiem? [O] Utknąłem nad tym pytaniem na długo... i nadal nie wiem co odpisać [P] Kiedy kręcimy wałki? (szukam cały czas żuli...) [O] Jak tylko znajdziesz odpowiednia ilość tych wartościowych ludzi [P] Jesteś ze mną szczęśliwy? [O] Tak [P] Jeśli miałbyś do wyboru szczęście czy pieniądze, co byś wybrał? [O] Pieniądze, szczęście można kupić [P] Jak miał na imie mój chomik? [O] Nygus [P] Dlaczego tak często mi dokuczasz? [O] Ja tylko wyrównuję rachunki [P] Jeśli byś miał dostać jakąś rzecz, to co by to było? [O] Cullinan [P] Jaką magiczną moc byś chciał posiadać? [O] Przewidywać przyszłość [P] Dlaczego mówisz na obkoło a nie na około? [O] 6 z polskiego zwalnia z poprawnej polszczymy [P] Jak masz na drugie imię? [O] No co ty Marlena! Nie wiesz jak masz na drugie ?! [P] Czemu no life`isz w heartstone`a? [O] Bo w porównaniu do terarri, tutaj przypadkiem sobie całej chaty dynamitem nie rozwalę [P] Twoja ulubiona bajkowa postać? [O] Daimos [P] Dlaczego mówisz na mnie mała? [O] Bo masz 1,50cm w kapeluszu i na obcasach [P] Wolisz jak Cię pstrykam w czoło czy jak gilgotam po stopach? [O] Nie powiem, bo to wykorzystasz [P] Masz jakąś fobię? [O] Nie [P] Co jest dla Ciebie ważniejsze wygląd czy charakter? [O] Oczywiście ze charakter.. Larwa z czasem może się przerodzić w coś pięknego; chama i idiotę w kogoś wartościowego nie zamienisz.. [P] Jakie jest Twoje największe marzenie? [O] Odwdzięczyć się dziadkom [P] Jest coś, czego żałujesz? [O] Tak, tego ze przestałem trenować pływanie. [P] Czemu jesteśmy tacy świrnięci? [O] Chemia [P] Dobrze się ze mną dogadujesz? [O] Doprowadzasz mnie czasami do wrzenia, ale tak musi być [P] Kogo lubisz na tej sieci? [O] augusta, livo, "Matisia", "Mateuszka", malu (Ahh ta pozycja za domkiem ;>), karoline, alexe, exo, moja nyge sparka, morderce, slodkiego, freza (ale malo gada i ten filmik mmmm ;P ;/), proxa, andzelike aquaksową oraz kilka innych osób które na chwilę obecną nie mogę sobie przypomnieć [P] Co lubisz robić gdy masz wolny czas? [O] przeglądać książki które bym chciał kiedyś przeczytać [P] Czemu nie robisz sobie herbaty w normalnej szklance tylko w półlitrowej miarce? [O] tak wygodniej [P] Czy żałujesz, że mnie poznałeś? [O] Nie [P] Czemu mnie dźgasz jak nie chce zrobić tego co chcesz? [O] Jakoś muszę cie zmobilizować @Malu [P] ulubiona gra? [O] Final Fantasy 8 [P] która z obecnych rang sprawia Ci największą przyjemność? [O] zarejestrowany [P] pojawicie się z Marlenką na zlocie? [O] pewnie [P] ulubiona dyscyplina sportowa? [O] plywanie @Edit: Livo masz rację zapomniałem nominować, ale za to że byłeś pierwszy.. to nominuje Ciebie A więc następna osoba to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 A kogo nominowales? Ogolonie gupio wyszlo! Gamon! ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 20 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 A kogo nominowales? Ogolonie gupio wyszlo! Szykuj się na spowiedź, bo cie tak przepytam HAHahahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 A kto następny:} Plusik + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Spoko wyszło, + leci ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Nie zgodziłabym się z kilkoma odpowiedziami ale dobra Fajnie mój łobuziaku ;* + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 fajnie + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Ani mi się waż pijerunie. No i masz u mnie minusa za ten wczorajszy turniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 O ch chodzi z tym filmikiem, nikt mi dalej nie powiedzial xdd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 20 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 O ch chodzi z tym filmikiem, nikt mi dalej nie powiedzial xdd. I nikt ci nic nie powie, bo to tajemnica zlotu MH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Pozycja za domkiem to taka mała niespodzianka, chciałem wszystkich zaskoczyć a jak zwykle pokazałem się z "dupy" strony;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Dlaczego raz piszesz, że masz 27 lat, a drugi raz 32? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi