Gość Guest Napisano 21 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Niestety jestem tu nowy ,a już muszę odejść.. Volvo mnie wydymało i dało mi VAC bana za... Wirusa Miałem wirusa w plikach cs1.6 ... Uznali za cheat a mnie ścieli Mniejsza o to fajnie się z wami pracowało choć nie wszystkich znam ... Mam nadzieję że sieć się będzie rozwijać ^^ A ja kiedyś powrócę ... Postaram się wyjaśnić sprawę o ile to możliwe.. A teraz nie chcę trzymać stanowiska .. Admini są potrzebni Proszę opiekuna serwera dd2+cod+bf4 @astroe o odebranie mi uprawnień! Fajnie było Szkoda że zawsze gdy mam szczęście zacząć coś fajnego to ktoś mi podcina skrzydełka ^^ Życzę wam dużo zdrowia, chęci do pracy i jej wspaniałych efektów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 21 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 No cześć trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 21 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Narka :papapa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 21 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Trzymaj się. Wracaj szybko jak kupisz steama ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 21 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Na razie. Swoją drogą steama z cs kupisz za 10zł na allegro. Więc nie wiem po co się żegnać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 21 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Trzymaj się i wróć do nas jak najszybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 21 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 21 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 3maj się :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Kup steama nowego i po kłopocie, póki co trzymaj się i wracaj szybko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 21 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 3maj sie narazie! powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 21 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Kup steama nowego i po kłopocie, póki co trzymaj się i wracaj szybko . Kolejny raz podpisuję się pod postem @Xeonixx'a. Wystarczy kupić nowego steama, a to przecież nie jest wielki wydatek . Lecz oczywiście decyzja jest Twoja. Także powodzenia :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Trzymaj się i wracaj szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 21 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 A i mam nadzieje ze nie bolało aż tak mocno :f Wydymany nie byłem jeszcze :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 21 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Mistrzu, zapisz sobie moją nazwę steam i jak tylko kupisz sobie nowego napisz:) Miło było, szkoda że tak szybko musisz odejść. Nie żegnam się Do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi