Gość Guest Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Mam taka propozycje aby dodac na serwer 2x wiekszy exp w godziach od 20-6 bo jak zaowazylem to slabo leci na moim lvlu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kreatywny Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Haquu już byś chciał 2x exp Masz chyba ponad 225 lvl i jak wejdziesz to gry nie ma Prawie co mapa to NUKE :/Co ty chcesz w 2 tyg z 350 lvl wbić ?? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Exp jest dobry nie widze potrzeby go zwiększać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq# Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Ja również myślę, że z expem jest wszystko ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Ja również nie widzę potrzeby zwiększania exp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi