Gość Guest Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Twój nick podczas grania:Miki Godzina, data zdarzenia:23.30 Cos koło tego dokładnie nie pamietam Mapa:de_dust 2 Link do screenów: Brak STEAM_ID / IP:193.238.180.145 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina `cruzeN.. [AMXBans] Pozostalo ci 6 dni , 8 godzin , 26 minut i 25 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Miki [AMXBans] Powod : ' obraza admina ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 477365820 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 193.238.180.145 ' Dostałem bana od Cruzena Ponieważ prawdopodobnie buguje Hp z Zabojcy i ładuje mu sie hp na stalkerz i nie wchodzi tu w gre żaden perk. widząc to powiedziałem mu kilka słów odnosnie tego i dostałem bana na tydzień kara nie jest w żadnym stopniu adekwatna do tego co zrobiłem.Proszę o odbanowanie badz skrucenie bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Zapraszamy Admina do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 W wyniku dedukcji dochodzę do konkluzji iż twoje indokryzmy wobec mojej aparycji są wręcz efebryczne ! Ten gracz jest przesadzony nie umie ugryźć się w język. To nie jest jednorazowa jego taka akcja. Wpisz sobie kolego co te słowa wogóle znaczą a następnie zastanów się 4 razy zanim coś napiszesz na kogoś temat. Zdenerwował m nie strasznie owy gracz a te słowa m nie strasznie uraziły. Proszę o nieskracanie bana temu graczu niech odpocznie i następnym razem zastanowi się nad swoim zachowaniem i co do kogo pisze. Dla mnie ban jest ADEKWATNY To. tyle ode mnie . Piątka http://www74.zippyshare.com/v/Fn6IObmZ/file.html <--------- LINK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Bana skracam do 3-ch dni. Następnym razem zastanów się co i do kogo piszesz , może ta przerwa coś ci do rozumu przemówi . Kolejnego bana za tego typu słowa otrzymasz na tydzień . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "COD 200" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi