Ganja Mafia1992 Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Nick: Ganja Mafia1992 Wiek: 22 w czerwcu 23 Data rejestracji na forum: 1 styczeń 2015 Czas spędzony na forum: 2dni 1h 1min 10s Doświadczenie w ocenianiu: 7,5-8 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: dostałem tylko ssy ale były czyste Dlaczego Ty?: Znam amx, byłem na kilku sieciach w Ub teamie, znam się na tym co robię, potrafię ocenić gracza od odpaleńca, mam teraz dużo czasu więc chce pomóc sieci. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 3-5h Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) tak Coś od siebie: jestem doświadczoną osobą w tym co robię, potrafię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 nie spełniasz wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi