Kristo Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Witam w 12 odsłonie Q&A. Do najbliższego piątku (27.02), oddaje do waszej dyspozycji - Informacje 1. Każde pytanie poprzedzamy prefiksem [P], a odpowiedz [O] Przykładowe pytanie: [P] Jaki masz nick ? Przykładowa odpowiedz [O] Malu (to dla przykładu) 2. Pytania można zadawać aż do piątku do godziny 00.00. Pytania które zostaną napisane po tej godzinie w piątek nie będą uznawane. 3. Zakaz kopiowania pytań innych użytkowników!!. Takowe działanie będzie karane ostrzeżeniem. odpowie na wasze pytania do piątku, do godziny 00.00, tworząc temat i nominując kolejną ofiarę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 22 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 [P] Jak masz na imię ? [P] Ile masz lat (na prawdę) ? [P] Masz dziewczynę ? [P] Lubisz mnie ? [P] Nominujesz mnie do następnej odsłony Q&A ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 [P] Czemu mnie nie lubisz ? [P] Jak znalzłeś sie na MH ? [P] Chciałbyś nowy serwer na MH ? [P] Kogo byś wyrzucił z MH gdybyś mógł ? [P] Co lubisz robic w wolnym czasie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 [P] Czy to prawda, że jak skaczesz do wody to wykrzykujesz "Uwolnić orkę?" [P] Dlaczego jestem twoim panem, słabiaku? 8) [P] Dlaczego zmieniłeś nick? Skafander jakoś wydawał się ciekawszy. [P] Czy to prawda, że jeszcze do niedawna twoim życiowym celem było zostać baletnicą? [P] Kiedy zbierzemy ludzi i zrobimy jakiś roast jakiemuś cwaniakowi forumowemu? :v [P] Dlaczego nie przefarbujesz się mimo, że jesteś rudy (jak kasztan=diox, przypadek?)? [P] Zdarzyło ci się kiedyś spaść z 9 piętra? :crazy: [P] Tańczysz w ciemnościach? ( ° ?? ?°) [P] Jak zapatrujesz się na stuprocentową legalizację religii latającego potwora spaghetti? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 [P] Dlaczego gdy wychodzisz do szkoły to chwalisz się na SB, że posadziłeś kloca? To jedno mnie bardzo ciekawi ^?~ /Eddit More chodzi o tą damę? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 [P] Dlaczego ciągle kłamiesz? [P] Kiedy przestaniesz pisać mi po nocach, że mnie uwielbiasz? [P] Czy to prawda, że zakochałeś się w bardzo puszystej dziewczynie z forum mh?(zdjęcie na pw) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 [P] Do jakiej szkoły uczęszczasz? [P] Wymarzona praca? [P] Ulubiony sport? [P] Pokażesz swoje zdjęcie? [P] Co robisz w wolnym czasie? [P] Trzy ulubione persony na forum? [P] Trzy nielubiane osoby na forum? [P] Pożądana ranga na sieci? (cel) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 [P] Srałeś kiedyś w szkolnym kiblu? [P] Dlaczego jesteś rudy? [P] Palisz? [P] Przestaniesz się znęcać nad tym grubaskiem z Twojej klasy? [P] Dlaczego wysyłasz mi zboczone filmiki na snapie? [P] Kiedy zagramy w końcu turniej? [P] Zdajesz do następnej klasy? [P] Pokażesz mordke? [P] Dlaczego jesteś świnią? [P] Dlaczego piszesz mi co chwila te okropne minki: ;p, ;d, ;P, ;v, ;x? [P] Nosisz okularki? [P] Kogo z MH lubisz najbardziej, a kogo nienawidzisz? [P] Wiesz, że nick scavanger był fajniejszy parówo? [P] Preferujesz jak aquax walić konia w wannie? [P] Ciśniesz na zlot? :] [P] Gdzie mieszkasz? Moge wpaść Cie pobić? [P] Dlaczego jesteś oszukistą? [P] Nawet nie próbuj mnie nominować do następnej odsłony. *Nie czytałem innych pytań, także nie bij Kristo jak się powtórzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 [P] Jak Ci się podoba ten styl forum ? [P] Czy lubisz rudego Teeza ? [P] Dlaczego bocisz na serwach ? [P] Jaki kolorek Ci się najbardziej podoba. (z forum np. rangi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 [P] Mam wrażenie, że lubisz jeździć po innych, czy to prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 [P] Dlaczego szedles do kina z "przyjacielem" na "50 twarzy Greya", a po skonczeniu filmu krzyknales do niego: "Gracjan, my to zle przeczytalismy, jednak to nie bylo o 50 twarzach geja" po czym go przytuliles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Czego tak szukasz w panelu administracyjnym forum, że już tyle razy próbowałeś się tam dostać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 [p] dlaczego tak pozno dopiero admin ? [p] dlaczego mam mowic do CIebie synek a nie tato ? [p] dlaczego klamiesz ? [p] dlaczego tak duzo siedzisz na tym steam ? [p] dlaczego tak slabo grasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 [P] Masz jakieś hobby ? [P] Ile masz kos na półrocze ? [P] Jaka ranga marzy Ci się na MH ? [P] Jakie jest Twoje ulubione zwierze ? [P] Czy masz jakiegoś zwierzaczka w domu ? [P] Nauczysz się w końcu odróżniać Czita od gracza? [P] Dlaczego tak lamisz na serwerze ? [P] Zdarzyło Ci się popuścić w gacie za nim dobiegłeś do kibelka ? [P] Jakieś plany na przyszłość ? [P] Jakie jest Twoje największe marzenie ? [P] Twój największy przypał w szkole to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 [P] Ulubiony film ? [P] Lubisz mnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 [P] Dlaczego tak kochacie sie z moim ? [P] Dlaczego jesteś taki grzeczny i dostajesz warny ? [P] Co myślisz o mnie i o ? [P] Co najbardziej cenisz u ludzi? [P] Twoje ulubione zwierze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 [P] Bardzo jesteś na mnie zły, że Ci odrzuciłem podanie na Moderatora? [P] Kiedy znowu będziesz zmieniać nick? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Dostałem wiadomość od Livio na PW że jest w szpitalu i odpowiedzi da w sobotę, niedziele lub w najgorszym wypadku w poniedziałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi