Masherrr Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 NIck w grze: Masher [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'txt' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:29344420' [AMXBans] Twoje IP: '46.169.37.194' [AMXBans] =============================================== Bana otrzymałem jakoś 23:18 dzisiaj na mapie de_nuke_1337 Chciałem to wyjaśnić, ponieważ przebywałem na dachu hali, a to nie są tekstury, tylko w dalszym ciągu mapa. Tekstury są tam, gdzie postać "pływa", i nie, nie jest to woda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Za bieganie po dachu hali również jest ban ponieważ ludzie tam ciągle wchodzą i nie ma sensu gry czasami gra przeniesie się na dach i nie ma to najmniejszego sensu i dlatego jest ten dach brany za txt . Ban słuszny i zarazem już minął możesz wracać do gry , następnym razem gdy nie będziesz wiedział czy są to txt podpytaj admina na serwerze . Pozdrawiam /Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi