Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Twój nick podczas gry:AndroiD Godzina, data zdarzenia:08:3 Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP:37.152.19.78 prawdzone na http://twojeip.wp.pl/ Uzasadnienie: Zainstalowałem od nowa Counter-strike bo tamten sie nie chcial wlączyc i wchodze na serwer nawet nie zdazylem do respu i pisze Zostales Zbanowany i niby mam CD-Hacka ja nwm nawet co to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Lol no ale z was admini zadnej odpowiedzi nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Widocznie autoban wykrył coś u Cb.. spróbuj usunąć config.cfg a jak nie pomoże to zreinstaluj cs na jakiegoś lepszego. PS: nie spamuj na sb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Ok nie będe spamował. Nadal mam bana =( Odbanujesz? Ban jest na każdym serwerze multi-head.pl Mam tez tego cs a multihead ale na Windowsie 8.1 On Nie Działa nie ma bana jedynie na serwerze AIM|AWP\ONLY HS | ale tam nikt nie gra =( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Na wypowiedź w temacie mamy 24h więc nie wiem po co takie spinki . Co do bana to tak jak napisał @MaHir system coś u Ciebie wykrył i dostałeś bana . Usuń całkowicie csa pliki/foldery wyczyść rejestr pobierz inną wersje csa i zainstalują go na komputer po tych czynnościach sprawdź czy możesz wejść na serwer i daj znać czy pomogło . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Już Zainstalowałem Csa innego i weszlem na serwer co tez mialem bana za protector i juz nie dało ale na www.multi-head.pl nadal mam bana =( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Ja nie czekam na waszego un bana se internet z tableta wlączyłem i nie mam bana ... :dodgy: :diabel: :diabel: :yahoo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Nie pisz post pod postem. Czyli rozumiem, że temat do zamknięcia? Proponuję zeskanować komputer. Usunąć wszelkie pliki z Cs wraz z rejestrem, zaisntalować wersje z http://cssetti.pl/download i odpisać nam czy się powiodła próba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Zrobiłem tak jak MaHiR powiedział i już z neta na tablecie nie daje mi bana =) ale na internecie z cyfrowego polsatu ten nie chce miec bana bo to nie mój tablet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi