Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Twój nick podczas gry: Axiers^ Godzina, data zdarzenia:23.02.2015 - 20:14:17 Mapa: de_mirage STEAM_ID / IP: 0:1:107143120 Uzasadnienie: gram sobie pierwsza runda, zabili mnie i zaraz ban za "AWP Script" nie wiem o co chodzi wgl. Mógłby mi ktoś to wytłumaczyć ? [AMXBans] =============================================== [AMXBans] There are 2 days , 23 hours , 42 minutes and 14 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Axiers^ [AMXBans] Reason : ' Awp Script ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 107143120 ' [AMXBans] Your IP : ' 93.179.250.22 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Serwer wykrył u Ciebie jakieś skrypty na "awp". Zmień config lub jeśli masz ns to odinstaluj cs'a i zainstaluj go z innego źródła. Problem powinien minąć. PS. Musisz poczekać aż ban minie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi