venividiwandi Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 1. Nick na TS3:Wandi 2. Wiek:16 3. Doświadczenie:Jakieś nabyłem,kwestia przypomnienia.2 miesiące temu byłem moderatorem ts kolegi i przez ostatnie 2 tygodnie do dnia wczorajszego. 4. Mikro (obowiązkowe):Jeest 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3:2-5h 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie):Warto spróbować,często jestem na TS ,gdy nie ma innego kolegi z rangą i ktoś skacze po kanałach lub chce range a tu nie ma kto dać 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a:Nic specjalnego,wszystko mamy już,chce pilnować porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Na TAK - Często widzę na TS3 - Spoko koleś - Poradzi sobie Powodzenia ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 TAK Odpowiedzialna osoba, która siedzi często na ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Na TAK: +Na ts'ie widuję go dosyć często +Ma doświadczenie +Kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 NIE -Brak kultury -Non stop wyzywa wszystkich, sprzedaje wszystkich -Jest śmieciem, który nie potrafi pisać ahah -Nie ma go na ts, jest rzadko -Żałosne to podanie hahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko moderatora TS3. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi