Gość Guest Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Odwołanie od bana Twój nick podczas gry: Hasztaq Godzina, data zdarzenia:14;20, 24.02.2015 Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP:91.223.64.254 Uzasadnienie: Gram na waszym serwerze od 2 lutego tego roku i jest to moj pierwszy ban co mozecie sprawdzic. Wstawione ssyhttp://speedy.sh/jzvVd/cstrike.rarnie pozostawiaja zludzen ze jestem czysty. Niestety nie moge zmienic ip, gdyz mieszkam w bloku i prawdopodobnie ktos z innego mieszkania poslugujac sie tym samym ip otrzymal bana 9.02.2015 na nick "Monster". i nie wiem dlaczego mam odpowiadac za kogos innego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Ponieważ nie mamy pewności, że to nie Ty, tak jak napisałem w poprzednim temacie, jedyna opcja do UB to zrobienie 100 reklam. Poczekam z decyzją na kogoś z UBT lub wyżej postawionego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 No to jakim prawem gralem przez ten caly czas skoro ten drugi ban jest aktywny od 9 lutego???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Ponieważ typ bana to Steam ID. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Mozesz jasniej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Jedyna szansa na to abyś u nas jeszcze pograł to zrobienie 100 reklam sieci lub zmiana IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi