Gość Guest Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Siema. Zarejestrowałem się tutaj ok. rok temu, a teraz postanowiłem zostać stałym graczem na tejże sieci. Może pokrótce opowiem coś o sobie. Mam na imię Kamil i mam już za sobą prawie 16 wiosen. Mieszkam w niewielkiej wsi nieopodal Krakowa. Na co dzień lubię pojeździć sobie po okolicznych lasach na rowerze typu DownHill. Poza CS'em (1.6, Source i GO) gram także w takie gry jak: - Call of Duty 4: Modern Warfare - San Andreas Multiplayer - Need for Speed World - Euro Truck Simulator 2: Multiplayer i wiele więcej, lubię także pograć na konsoli. Tutaj gram głownie na serwerach CS:GO (FFA, ONLYDD2 i ONLY AWP), a CS 1.6 prawie na wszystkich. Myślę, że tyle wam wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 25 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Oczywiście witam i zapraszam na serwery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 :salut: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jellyfish. Napisano 25 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi