Livio Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 1. Imię: Bartek 2. Kontakt: steam ts fb 3. Lokalizacja: Łomża 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: 2-3h 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): 1-5 6. Posty (min.250 sensownych): jest 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Utrzymywać porządek na forum, pomagać innym użytkownikom 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Obojętnie jakiekolwiek mi pasuje 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Raczej tak 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Systematyczność to jest ale cierpliwość nie za bardzo lecz uczę się być cierpliwym 11. Coś o sobie: Bartek 17 lat Łomża 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Jeszcze nie zajmowalem sie tym to znaczy ze skryptem IPB mam jakies doświadczenie 13. Obowiązkowe mikro: jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Na Tak + Ciągle na forum +Miły +Posty +/- Doświadczenie (każdy kiedyś nie miał) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Na tak; - oczywiście aktywność - wszędzie na forum można go znaleźć - wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Pewnie, że na Tak ! + Poradzi sobie chłopak. + Ogarniasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Jestem na tak. Chłopak jest często widoczny na forum, nie ma z nim żadnych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Bardzo Cię lubię, jednak myśle, że jest lepszy kandydat na to stanowisko. Zaczekaj na swoją kolej i panuj nad kulturą, bo ciężko u Ciebie z nią. Dobra, żart. Jestem na tak, dużo robi dla sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Jak najbardziej na TAK: + Wiek + Aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Twoja kartoteka z waranami mówi wszystko. Dwie strony warnów. Dziękujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego moderatora. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z Super Moderatorem lub Administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi