Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Nick: Danke:* Data (od kiedy do kiedy): Od dziś do 28.02 Powód: Zupełnie niechciany, ale na prawdę bardzo konieczny urlop. Zepsuł mi się CS, a do tego dziś zaczęło mi się trochę problemów, przez które niestety nie dam rady ogarniać forum. Plus dochodzą kolejne, ostatnie egzaminy, które mam w sobotę, więc nauką też muszę się zająć. Od niedzieli wracam "do pracy". Dziękuję i proszę o wyrozumiałość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Powodzenia na egzaminach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi