Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Data i godzina:Godz: ok 10.00 Data: 2015,02,28 Nick admina/gracza, który zawinił:Sm0ker.! oraz Prosiaczek Dowody:Zovaczcie HLTV na mapie zm_virus_t Świadkowie:Nie ma swiadkow. Uzasadnienie:Wiec tak, Prosiaczek ucieka z kampy, wyzywa od parowek, jak ja go wyzwalem od parowki to smoker mi dal bana. Teraz sm0ker.!, on dal mi tylko bana, ja mu mowilem ze prosiaczek uciekal z kampy i wyzywal od parowek, to ja tylko bana dostalem To wszystko, licze na pomoc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Witam.Jak dla mnie słowo parowka to nic złego,zapewne zostało ono użyte aby się pośmiać i żeby rozkręcić klimat na serwerze .Prosiłbym abyś Smokerku następnym razem nie banował za takie coś,a jeżeli już dajesz bana jednemu to daj i drugiemu graczowi.Myslę ze wszystko wyjaśnione dlatego też zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi