Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Witam. dzisiaj o 14:28 postanowiłęm pograc na bf4 dd2 i zobaczyłem mapke zmienioną... wiec zapytałem "kto zmienil mape ?" i po chwili admin LATAJacy holender napisał na @@ "TWÓJ STARY" dowód: prosze obejrzec HLTV. chiałem zrobic sreen ale w konsoli nie pisało co napisał holender na @@ prosze o odebranie admina temu adminowi. nie bede tolerował aby jakis dzieciak obrażał moją rodzine.... i to jest wzór. mnie sie czepiają w podaniu o adma a taki typ pisze "twoj stary" bez powodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 " Skargi bez dowodów kończyć się będą ostrzeżeniem dla skarżącego. " Po proszę jakikolwiek dowód udowadniający winę Admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 porsze obejrzec HLTV..... i wgl. po co dowody,.,,,,, mysliscie ze ktos skarge składa od tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Na przedstawienie dowodów masz 24 h. W przeciwnym razie skarga leci do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Oglądnąłem demko. Minuta 13:20. Skarga jak najbardziej słuszna. Proszę moderatora o zamknięcie tematu, a Opiekuna o ukaranie administratora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Brak słów na zachowanie admina. Z mojej strony mogę cię tylko przeprosić i obiecać, że admin zostanie za to ukarany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi