Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 [align=center]Cześć wszystkim, z tej strony Hype., a tak ogólnie to może przejdę do rzeczy. [/align] [align=center]No to tak mam na imię Filip, latek 16(jeszcze gimbuus), mieszkam we Wrocławiu, niestety jestem najmłodszy z rodziny bo mam starsze rodzeństwo *Brat, Brat, Siostra*.[/align] [align=center]Na koniec, dołączyłem do waszej sieci ponieważ mi się spodobała i są tu takie serwery, które wpadły mi w oko. [/align] [align=center]Tak na oficjalny koniec żeby nic nie ukrywać to przedstawię wam moje zainteresowania, którymi się zajmuje. [/align] [align=center] [/align] [align=center]-Redaktorstwo/Blogi/Gazetki Szkolne/Dziennikarstwo, (Zajmuję się w Gimbazie gazetką) [/align] [align=center]-Mua-Thay/MMA/Kick Boxing, (Zajmuję się) [/align] [align=center]-Motoryzacja/Motocykle/Crossy/Quady, (Interesuje się ale będzie ścigacz więc będę się zajmował) [/align] [align=center]-Piłka Nożna/Pływanie/Siatkówka, (Zajmuję się) [/align] [align=center]-Muzyka/Fotografia. (Tylko fotografia, bo muzykę to ja słucham). [/align] [align=center] [/align] [align=center]No to życzę wszystkim miłego fragowania i co raz lepszego skilla! [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alexa Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Cześć, ciekawe zainteresowania. Miłego grania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Salut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Witaj na MH. Miłego fragowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Witam, zapraszam również na CODa 500K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapsztad Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Yo dd2/inf czeka na cb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Witamy zapraszam na zombi Mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Masz ciekawe zainteresowania, witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 hey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MERTON Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Witaj. Ciekawe zainteresowania. Zapraszam na Cod 45Klvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 :miecz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Siemasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Siemanko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Witaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Marca 2015 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Cześć 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi