Livio Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 @Kristo [P] Jak masz na imię ? [O] Bartek [P] Ile masz lat (na prawdę) ? [O] 17 [P] Masz dziewczynę ? [O] Nie mam [P] Lubisz mnie ? [O] A jak myślisz? [P] Nominujesz mnie do następnej odsłony Q&A ? [O] Nie. @Wandi [P] Czemu mnie nie lubisz ? Bo nie [P] Jak znalzłeś sie na MH ? Szukalem dobrego serwera ZM i znalazlem Pozdrawiam starą ekipe Zm w tym Revixa Guyvera i innych [P] Chciałbyś nowy serwer na MH ? Nie [P] Kogo byś wyrzucił z MH gdybyś mógł ? nie ważne [P] Co lubisz robic w wolnym czasie ? nic [P] Czy to prawda, że jak skaczesz do wody to wykrzykujesz "Uwolnić orkę?" hoho nie [P] Dlaczego jestem twoim panem, słabiaku? Nie jesteś słabiaku [P] Dlaczego zmieniłeś nick? Skafander jakoś wydawał się ciekawszy. Sam nie wiem moze kiedys zmienie na stary ;d [P] Czy to prawda, że jeszcze do niedawna twoim życiowym celem było zostać baletnicą? tak [P] Kiedy zbierzemy ludzi i zrobimy jakiś roast jakiemuś cwaniakowi forumowemu? :v jutro [P] Dlaczego nie przefarbujesz się mimo, że jesteś rudy (jak kasztan=diox, przypadek?)? tak [P] Zdarzyło ci się kiedyś spaść z 9 piętra? :crazy: tak [P] Tańczysz w ciemnościach? ( ° ?? ?°) tak [P] Jak zapatrujesz się na stuprocentową legalizację religii latającego potwora spaghetti? tak @Lesto [P] Dlaczego gdy wychodzisz do szkoły to chwalisz się na SB, że posadziłeś kloca? To jedno mnie bardzo ciekawi ^?~ Nie tak jest /Eddit More chodzi o tą damę? ^^ O inna ale ta dobra Mor'e7 [P] Dlaczego ciągle kłamiesz? Nie kłame [P] Kiedy przestaniesz pisać mi po nocach, że mnie uwielbiasz? Pierwszy zaczałes to teraz nie placz [P] Czy to prawda, że zakochałeś się w bardzo puszystej dziewczynie z forum mh?(zdjęcie na pw) hahahahahahahah no napewno Pawełku ;D @Malu [P] Do jakiej szkoły uczęszczasz? Do Gimby przez głupote [P] Wymarzona praca? Nie mam jak na razie [P] Ulubiony sport? breakdance sie zalicza? [P] Pokażesz swoje zdjęcie? Niedlugo zobaczycie ;p [P] Co robisz w wolnym czasie? Porządnie zwalic ;D [P] Trzy ulubione persony na forum? zgredzik Procentowy EvO [P] Trzy nielubiane osoby na forum? Nie warto [P] Pożądana ranga na sieci? (cel) Opiekun Serwera Zawsze chcialem nim zostac nie wiem czemu [P] Srałeś kiedyś w szkolnym kiblu? hahahahah o kur... fuu ja pier.. nie masakra nawet jakbym byl naje... w 4 tyłka nigdy bym sie nie wysral w szkole... [P] Dlaczego jesteś rudy? Bo tak [P] Palisz? Głupa zawsze [P] Przestaniesz się znęcać nad tym grubaskiem z Twojej klasy? Jak sie przepisze to tak ;D [P] Dlaczego wysyłasz mi zboczone filmiki na snapie? haha ;D faajne sa [P] Kiedy zagramy w końcu turniej? Ostatnio gralismy i na Ciebie troche porzucalem tych brzydkich slow to plakales pozniej na steam zebym nigdy juz Ci tak nie mowil ;d [P] Zdajesz do następnej klasy? No sproboje ;D [P] Pokażesz mordke? Nie pokaze [P] Dlaczego jesteś świnią? Nie jestem świnia [P] Dlaczego piszesz mi co chwila te okropne minki: ;p, ;d, ;P, ;v, ;x? nie pisze ;d [P] Nosisz okularki? Nosze [P] Kogo z MH lubisz najbardziej, a kogo nienawidzisz? Jest o chu*a tych jak i tamych moze kiedy indziej powiem [P] Wiesz, że nick scavanger był fajniejszy parówo? Wiem :> [P] Preferujesz jak aquax walić konia w wannie? haha NO [P] Ciśniesz na zlot? :] Mam zamiar ale jak ten Cthulu cos tam to bedzie gnebic ciagle tam [P] Gdzie mieszkasz? Moge wpaść Cie pobić? Łomża ulice Ci podam na fb mozesz wpadac razem z Uszatym Malu [P] Dlaczego jesteś oszukistą? nie jestem oszukistom [P] Nawet nie próbuj mnie nominować do następnej odsłony. Nie mam zamiaru@heaVeN. [P] Jak Ci się podoba ten styl forum ? Jest super [P] Czy lubisz rudego Teeza ? Moj brat ^^ jak mam nie lubic [P] Dlaczego bocisz na serwach ? Nie bocze [P] Jaki kolorek Ci się najbardziej podoba. (z forum np. rangi) O kurde czarny zawsze lubilem @SzamaNeq [P] Mam wrażenie, że lubisz jeździć po innych, czy to prawda? Zgadłes [P] Dlaczego szedles do kina z "przyjacielem" na "50 twarzy Greya", a po skonczeniu filmu krzyknales do niego: "Gracjan, my to zle przeczytalismy, jednak to nie bylo o 50 twarzach geja" po czym go przytuliles? Nie nie nie nie to nie ja bylem @555_dni Czego tak szukasz w panelu administracyjnym forum, że już tyle razy próbowałeś się tam dostać? Próbuje zawładnąć nad Multi head'em @happy [p] dlaczego tak pozno dopiero admin ? Jakis opiekun byl dziwny moze dlatego [p] dlaczego mam mowic do CIebie synek a nie tato ? Bo nie?! [p] dlaczego klamiesz ? nie kłame [p] dlaczego tak duzo siedzisz na tym steam ? Ahh sam nie wiem [p] dlaczego tak slabo grasz ? Slabo gram ahahaha ostatnio tak prosiles mnie zebym wbil i pobil wszystkich ktorzy Cie męcza hłe hłe @Richard [P] Masz jakieś hobby ? Nie mam bo nie wiem nawet co to jest [P] Ile masz kos na półrocze ? 0 pierwszy raz chbyba [P] Jaka ranga marzy Ci się na MH ? Ojj Opiekun serwera [P] Jakie jest Twoje ulubione zwierze ? Pies [P] Czy masz jakiegoś zwierzaczka w domu ? taa [P] Nauczysz się w końcu odróżniać Czita od gracza? Cii [P] Dlaczego tak lamisz na serwerze ? Nie lamie wee [P] Zdarzyło Ci się popuścić w gacie za nim dobiegłeś do kibelka ? huehuehuehue nigdy to trzeba mieć dopiero kur... [P] Jakieś plany na przyszłość ? Wyjazd do włoch na stałe i za jakies 30 lat na Bahamy [P] Jakie jest Twoje największe marzenie ? Nie mam marzeń [P] Twój największy przypał w szkole to ? Zrzyganie się na biurko nauczyciela hehe @Done [P] Ulubiony film ? you don't mess with the zohan :spiteful: [P] Lubisz mnie ? Nie znam Cie [P] Dlaczego tak kochacie sie z moim Cthulhu ? hahahah [P] Dlaczego jesteś taki grzeczny i dostajesz warny ? No ja właśnie nie wiem [P] Co myślisz o mnie i o Cthulhu? Nic nie myśle [P] Co najbardziej cenisz u ludzi? Lojalność [P] Twoje ulubione zwierze? Pies @Procentowy [P] Bardzo jesteś na mnie zły, że Ci odrzuciłem podanie na Moderatora? Bardzo :dodgy: [P] Kiedy znowu będziesz zmieniać nick? Za jakis czas AHHH musialem polowe emotek usunąć przez was! Nominuje @Procentowy ! Nie mam weny wiec odpowiedzi sa slabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Za nauke sie weź ;p++++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 :air_kiss: Będę cię gnębić Mojego mysia pysia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Fajne odpowiedzi, tak jak pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Odpowiedzi trochę na odwal się, ale spoko, taki już jesteś :air_kiss: Będę cię gnębić Mojego mysia pysia A ja :< ? czuje się zazdrosna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Odpowiedzi ogólnie są na odpier... A tak to wszystko jest w porządku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alexa Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Jest z czego się pośmiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 1 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Na opier bo jest wciaz chory jestem i nie mam sily a Kristo pośpieszał mnie wiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Na opier bo jest wciaz chory jestem i nie mam sily a Kristo pośpieszał mnie wiec. Tak zwal wszystko na biednego Kristo, leń jesteś i tyle Ile czopków już wiązłeś, jak chory jesteś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 1 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Ja tak myślę ze nawet jakbym był zdrowy to by byly takie odpowiedzi Zamknij twarz cthulu cos tam ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Ja tak myślę ze nawet jakbym był zdrowy to by byly takie odpowiedzi Zamknij twarz cthulu cos tam ;d Jeszcze raz.. Co robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 1 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Nie bede z Toba dyskutował bo zaraz ktos mi warna wlepi a nie mam ochoty odpracowywać wiec juz skoncz matole ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi