Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Nick:Player BF | CSAdv.pl ale normalnie mam Gumowy (zobacz uzasadnienie) Data:Nie pamietam to chyba 30 dni temu Mapa:Nie wiem nie moglem nawet zobaczyc Moje IP:79.185.34.155 Witam wlaczylem komputer odpalilem cs i wbilem na serwer a moj cs nie zapamietuje nazwy uzytkownika i usalone automatycznie jest Player BF | CSAdv.pl po chwili zostalem zbanowany a podobal mi sie ten serwer wiec prosze o unbana Ps:mam juz cs zapamietajacego nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Witam. Proszę zastosować się do wzrou: Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Na poprawe masz 24h po tym czasie odwołanie zostanie odrzucone. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Witam. Proszę zastosować się do wzrou: Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Na poprawe masz 24h po tym czasie odwołanie zostanie odrzucone. Pozdrawiam. memesi0 skad mam wiedziec jaka byla mapa , i godzina bo miesiac temu zostalem zbanowany a teraz zobaczylem ze mozna wyjasnic bana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Witam. Termin odwołania od bana minął. Miałeś czas do 15.02.2015 - 16:55:11. Jedyna szansa na UB to zrobienie 100 reklam. http://multi-head.pl/topic/41446-odpracowanie-kar-na-forum-i-serwerach/ Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi