Gość Guest Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 dalej nie moge wejsc na [ffa] na inne tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Znaczy co się dokładnie dzieje? Wrzuć wycinek z consoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Danke:* moze ma blad ze na inne serwery od nas wejdze a na FFA akurat nie moze mialem cos takiego na steam + ns'ie i tylko reinstal CS'a sie przydal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Ja też tak miałem przez jakiś czas na moim steamie, nic nie zrobiłem i samo przeszło, po prostu byłem mega zajęty, minął tydzień czasu i wszystko było ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 juz moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Skoro problem zniknął.... /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi