Kapsztad Napisano 7 Marca 2015 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Nick:Kapsztad Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):spore na kilku serverach wraz z tym Znajomość AMXX (W skali 1-10):9 Staż w CS-sie:4 Steam / NonSteam:Steam STEAM_0:0:26690720 Dlaczego Ty:Trochę brakuje aktywnych adminów wiec chce trochę pomóc. ( Tak wiem że dwa adminy to dwie ale raczej nie będzie z tym problemów.) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-6h Kontakt: steam/forum http://www.gametrack...2.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 7 Marca 2015 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 I kapsztadzik powraca Oczywiście,że tak. Miał tu admina i ogarniał. Godzinki Amx Wiek Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 7 Marca 2015 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 - Minimum 7h tygodniowo, popraw aktywność i poproś o otwarcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 9 Marca 2015 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Godziny nadrobione wiec otwieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2015 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Oczywiście na TAK -godziny -amx -wiek -Twoja aktywnosc na serwerze poprawila sie. A ja myslalem caly czas ze masz admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 9 Marca 2015 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Kapsztadzik lamko zdecyduj sie,Oczywiście ze na tak -godziny nadrobione -amx -wiek -Miał tu admina -ogarnie na100% Nudno było bez Ciebie,wracaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2015 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Jestem na TAK : - Aktywny. - Doswiadczony. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 9 Marca 2015 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Jestem na TAK: Widuję często na serwerze. Ogarnięty Zgłasza na U@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Tak jesteś spoko ogarniety. Godzinki nadrobione i o ile się nie mylę miałeś już tu admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Admina tu miałeś, spróbowałeś na innym serwie a teraz powracasz, Zdecyduj się , Skoro wracasz to jestem na TAK: -Aktywny -Ogarnia -Bezproblemowy -Godzinki nadrobione, Zobaczymy w praktyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Tak -Byl juz adminem, doswiadczony. -Aktywny. -Nie wdaje sie w pyskowki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@CrazyKills@ Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Na tak , powody podali koledzy wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Marca 2015 Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Jestem na TAK - GT - aktywność - ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 11 Marca 2015 Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi