EvO Napisano 7 Marca 2015 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Nick:EvO Wiek:19 Doświadczenie (w byciu adminem):Przez długi czas admin do tego opiekun i S@ Znajomość AMXX (W skali 1-10):7-8 Staż w CS-sie:hmm Coś koło 8 lat z przerwami Steam / NonSteam:STEAM_0:1:25464646 Dlaczego Ty:Cóż zna mnie mnóstwo osób. Ostatnio powróciłem na serwa cod 400 i często muszę zgłaszać czitów/łamiących regulamin na steam/forum Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Róznie koło 2 h w cs czasami więcej http://www.gametracker.com/player/EvO/80.72.43.106:27022/ Kontakt: Steam/ts3/gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samurai Napisano 7 Marca 2015 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Jestem na duże TAK +Ogarnięty +Kulturalny +Wiek i Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Marca 2015 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 na TAK - Ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoxuHS Napisano 18 Marca 2015 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Tak -Kultura -Ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 18 Marca 2015 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Nad czym tutaj się zastanawiać ? Oczywiste TAK dla tego pana. Jego doświadczenie i aktywność mówią same za siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Marca 2015 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 NIeee,tylko nie on ! Niestety ale muszę dać TAK,innej opcji nie ma,przyda nam się chłopak na serwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Marca 2015 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Na Tak czesto w grze , nie wadzi nikomu ani nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 19 Marca 2015 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi