Procentowy Napisano 9 Marca 2015 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Witam w 14 odsłonie Q&A. Do najbliższego piątku (13.03), oddaje do waszej dyspozycji - @Trik3r. Informacje 1. Każde pytanie poprzedzamy prefiksem - [P], a odpowiedz. - [O] Przykładowe pytanie: [P] Jaki masz nick? Przykładowa odpowiedz: [O] NiemamNicku 2. Pytania można zadawać aż do piątku do godziny 00.00. Pytania, które zostaną napisane po tej godzinie w piątek nie będą uznawane. 3. Zakaz kopiowania pytań innych użytkowników. Takowe działanie będzie karane ostrzeżeniem. Zapraszam do zadawania pytań użytkownikowi @Trik3r! ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 9 Marca 2015 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 [P] Czy wiesz, że masz bardzo wyjątkowe imię (Beniamin)? Czy myślałeś kiedyś nad jego zmianą? [P] Co Cię skłoniło do wybrania takiego nicku? Były jakieś inne pomysły? [P] Widzimy się na zlocie? [P] Jakby co to Ciebie Malu bije pierwszy, ok? [P] Ile już jesteś w Anglii? [P] Czy chciałbyś wrócić do Polski? [P] Jest ktoś na sieci, z kim miałeś/masz spinę? [P] Czy planujesz awansować, bądź czy masz takie aspiracje? [P] Twoja sygnatura wygląda jakby Ci ktoś na nią zwymiotował, zmienisz to? [P] Ładnie masz wysprzątaną stajnię? [P] Czy mimo tego, że jesteś za granicą, znasz kogoś z sieci osobiście? [P] Jakieś plany na przyszłość związane z edukacją? [P] Jakie jest twoje najzabawniejsze wspomnienie z sieci (przynajmniej do czasu zlotu )? [P] Wracasz pod biurko, czy dalej mam Ci zadawać te pytania? [P] Długo mam jeszcze czekać? [P] No idziesz czy nie? [P] Pamiętasz, żeby nie nominować Kristo? [P] Nie chcesz więcej pytań? [P] Bo jakby co mogę Ci parę wymyślić jeszcze, ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2015 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 [P] Jak masz na imię? [P] Ile masz lat? [P] W co grasz poza cs'em? [P] Co było pierwsze, pomarańcza czy kolor pomarańczowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 9 Marca 2015 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Oj teraz to cię wymęczę [P] Wolisz lizać loda czy ssać [P] Czołg+pulki to dobre połączenie? [P] Dlaczego na forum zgrywasz grzecznego chłopczyka a na u@ zmieniasz się w łobuza? [P] Benek? [P] @Procentowy lepiej mu cn? [P] Wiesz, że śmiejąc się przez mikro masz głos jak hamujący pociąg? [P] Czm teraz mniej udzielasz się w dziale UBT? [P] Po co do monopolowego zasuwałeś po 23? [P] Pijesz? Palisz? Ćpiesz? Może w żyłę dajesz? [P] Podoba ci się funkcja zielonego? [P] Zrobisz za mnie przelew? [P] Wiem,że tak ale wypada zapytać :good: [P] Kogo najbardziej nie znosisz z c200? Ja się nie liczę ) [P] Gdzie mieszkasz bo UK to dla picu [P] Ania strasznie lami na naszym cod'zie chyba każdy się z tym zgodzi [P] A myślisz, że @Malu jest koxem jak gra tą ninją? Kolejny zestaw pytań jutro :good: %%%%%'owy II seria [P] Zapytam za @Kristo Nominujesz mnie? [P] Masz rudego w rodzinie [P] Skąd @Malu wie, jakiej długości masz członka :? (źródło: Twoje podanie o modka TS) [P] Bawiliście się razem? [P] Ty też zaczynasz się uśmiechać jak widzisz murzyna? [P] Poprosisz %%%'owego o ruszofy kolorek dla mnie? [P] Byłoby mi w nim do twarzy nieprawdaż? [P] Wiesz, że gdy oglądasz film +18 to FB ogląda go razem z Tb? [P] Odpowiesz na kilka intymnych pytań? [P] Wiem, że już się peszysz [P] Pokazałeś już @FILO swoją taktykę na dd2? [P] Na czym ona polega? [P] Wolisz spać na gazecie czy się nią przykryć? [P] Zbierałeś bakugany? [P] Pisz prawdę! [P] Słyszałem, ze twoim ulubionym pokemonem jest Snorlax bo jesteście podobni? [P] Dlaczego N-ty to studnia :studnia:? [P] Chcę wiedzieć dokładnie? [P] Masz dziewczynę? [P] Jak tak to się już całowaliście? [P] Nie udławiła się twoim jęzorem? [P] Grając w GTA SA zabijałeś samych czarnych tak? [P] Widziałeś rudego murzyna? [P] Moczysz gąbkę? [P] Jakie jest twoje największe dziwactwo? [P] Podobno w następnym odcinku Celebrity Splash możemy podziwiać jak sikasz się skoczyć z 0,5m [P] Masz już dość? [P] Bo ja jeszcze pytania będę do piątku dopisywał Na dziś wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 9 Marca 2015 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 [P] czemu mnie nie lubisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 9 Marca 2015 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 [P]Jak masz na imie. [P]Skąd się wziąłes na MH [P]Ile jestes na MH Tyle,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 9 Marca 2015 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 [P] Zapodasz najsuchszego suchara jakiego znasz? [P] Wolisz mieszkać w Polsce czy tam, gdzie mieszkasz? [P] Skąd pomysł na nick? [P] Lubisz siedzieć na forum? [P] Wiesz czemu nasz szef prowadzi q&a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2015 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 [P] Za co cenisz kobiety ? [P] Jak wszyscy, nie znasz mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 9 Marca 2015 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 [P] Czy to prawda, że wzór 1cm*2cm? określa długość Twojego przyrodzenia? [P] Ulubione zadanie na MG? [P] Ulubiony serwer na którym nie jesteś adminem? [P] Ile potrafisz wypić piw na raz? [P] Piwo czy wódka? [P] Potrafisz tańczyć na trzeźwo? [P] Co ile czasu oglądasz filmy +18? [P] Spuściłeś kiedyś komuś porządny wp*****l? [P] Ulubiony sport? [P] Brunetki, blondynki czy rude? [P] Co zrobisz gdy urodzi Ci się rudy syn? [P] Co zrobisz gdy urodzi Ci się czarnoskóry syn? [P] Masz już prawko? [P] Ulubiona marka samochodu? [P] Najlepszy piłkarz według Ciebie to? [P] Najlepszy raper żyjący bądź nie to? [P] Ulubione gatunki muzyczne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2015 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 [P]Jakiego internetu używasz? [P]Kto Ci robił awatar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 [P] Czy wiesz, że to od Ciebie diox wziął swój szlachetny przydomek "kasztan"? [P] Kiedy Kristo zapyta czy go nominujesz? :/ [P] Doda hehe elektroda vs Luntek? [P] Czy twój zielony kolor oznacza, że chorujesz na rzadką chorobę, która prowadzi do gnicia skóry? [P] Czy to może z zamiłowania do roślinności? [P] Jaki jest twój wymarzony zawód i dlaczego listonosz? [P] To ty rzucałeś stanikami na koncercie Królów Albanii? [P] Czy myślałeś kiedyś żeby przytyć 3 kg i mieć w końcu swoje wymarzone 40kg i 1,65m? [P] Ile jest procent szans, że Procentowy doda wpis pod tym postem i zagrozi mi banem (Jak to on ma w zwyczaju robić)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 [P] Ile koni pomieści twoja stajnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 P] Dlaczego zawsze jak wchodzisz na serwer i mnie widzisz to masz mokro ? [P] Lubisz czasem się nią pobawić ? [P] Jak długo będziesz jeszcze pełnił funkcje admina Cod 200 ? [P] Ile masz lat ? [P] Jak trafiłeś na te forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 [P] Jak masz na imię ? [P] Ile masz lat ? [P] Dlaczego zawsze na TS3 jeździsz po FiGhT3r [P] Dlaczego jesteś prawą ręką Malu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 [P] Okey... yyyyy... mleko? :> [P] Jak podoba Ci się stanowisko moderatora? [P] Blondynka czy brunetka? (dlaczego?) [P] Długowłosa czy krótkowłosa? (dlaczego?) [P] Masz ochotę na wywiad ze mną? :> [P] Jakie powinny być cechy charakteru Twojej wybranki? [P] Masz rodzeństwo? [P] 3 najlepsze osoby Twoim zdaniem na sieci? [P] Z czego masz telefon? (sieć) [P] Co teraz robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 3. Zakaz kopiowania pytań innych użytkowników. Takowe działanie będzie karane ostrzeżeniem. [P] Jak masz na imię ? [P] Ile masz lat ? [P]Jak masz na imie. [P] Jak masz na imię? [P] Ile masz lat? Ojoj nie wolno kopiowac innych pytan Tera ja [P] Jak Ci minął dzień? [P] Srałeś kiedyś w szkolnym kiblu? [P] Chodzisz na siłke? [P] Co sadzisz o goleniu jąder ? [P] Co byś zrobił jakbyś sie obudził z murzyńskim ch**m w dup*e ? [P] Jak wąż robi kupe? [P] Jakiej muzyki słuchasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Czekamy na odpowiedzi Benego ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 [P] Ile koni pomieści twoja stajnia? On nie myje zębów a konie nie lubią brudnych stajni ^^ [P] Kiedy przejdziesz mutacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Czas zadawania pytań minął, czekamy na odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi