Gość Guest Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Sorry że bez wzoru,ale w tym przypadku wzór byłby bez sensu...Wyjaśniam dlaczego:Kupiłem steama w grudniu,miał być czysty,i jest,poza dwoma wyjątkami,o tym jednym wiedziałem,ale o Waszej serwerowni już nie...Otóż dzisiaj chciałem dołączyć do znajomego który grał na jednym z Waszych serwerów,i wyskoczyło mi to: [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Morderca [AMXBans] Powod : ' ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 42180565 ' [AMXBans] Twoje IP : ' ' [AMXBans] =============================================== Nigdy nie grałem na Waszej serwerowni,i jak już pisałem steama mam od niedawna,a bana musiał dostać poprzedni właściciel steama.Jest szansa na UB w tym przypadku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Poprzedni właściciel tego steam to były admin , który był odpalony i niestety tego bana nie zdejmiemy . Pozostaje ci zakup nowego steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Spoko,rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi